- Nowość
- Nowość
Żurawina w syropie
Żurawina w syropie - świeże, całe owoce żurawiny zanurzone w słodkim syropie.
Miód wielokwiatowy najczęściej wykorzystuje się przy wspomaganiu leczenia przeziębienia. Ma łagodny smak i jest chętnie spożywany przez dzieci. Jego regularne spożywanie zmniejsza ryzyko infekcji i łagodzi objawy przeziębienia, w tym uporczywego kataru. Posiada mnóstwo cennych dla zdrowia właściwości, w tym działanie antybakteryjne, antyoksydacyjne, wzmacniające, uodparniające.
Miód może zostać wykorzystany jako dodatek do wody z cytryną. Będzie idealnym uzupełnieniem śniadania ze świeżym pieczywem, do naleśników, gofrów, owsianki czy płatków musli. Ogranicza Cię tylko Twoja wyobraźnia.
Wartość odżywcza |
100g |
Wartość energetyczna | 1343 kJ / 319 kcal |
Wyprodukowano w Polsce.